Arina käynnistää uuden S-marketin ja Hesburgerin rakentamisen Kastelliin


14.08.2013

Arina rakentaa osuuskaupan omistaville asiakkaille Kastelliin uuden S-marketin ja Hesburger-ravintolan. 2000 m2 kiinteistössä hyödynnetään ympäristöystävällistä tekniikkaa. Pihaan on suunnitteilla 150 autopaikkaa ja Hesburgerin drive-in kaista.  Arina investoi Kastelliin yhteensä 5 milj. euroa. Kokonaisuus avataan keväällä 2014 ja työllistää valmistuttuaan 30-40 työntekijää.

Osuuskauppa Arinan ja sen toimipaikat omistavat asiakkaat. Oulussa yli 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan yhdessä ja jaetaan hyödyt yhdessä. Omistajat saavat osuuskaupalta lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa.

S-market ja Hesburger Kastelli rakennetaan ns. Kastellin häkin ja nykyisten koulurakennusten viereen. Keskeinen sijainti helpottaa Arinan omistajien arkea ja täydentää osuuskaupan palvelutarjontaa Oulun kaupunkialueella.

Rakennushankkeen pääsuunnittelijana toimii Arkkitehtitoimisto HML Oy ja pääurakoitsijana Temotek Oy. 2000 m2 kiinteistössä hyödynnetään ympäristöystävällistä hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan jopa 50 % energiansäästö. Uusi S-market korvaa nykyisen Oulunsuun S-marketin.

’Kastellin S-marketista tulee nykyaikainen ruokakauppa, josta Arinan omistajat saavat joka päivä monipuolisen ja pysyvästi edullisen ruokakorin sekä tyypillisiä oheispalveluja, täydennettynä Hesburger-ravintolalla drive-in kaistoineen. Tervetuloa Arinan omistajiksi ja aikanaan uusien palvelujen käyttäjiksi’, kiteyttää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.