Arina avaa ruoan drive-in noutopalvelun 24h Sale Raksilassa Oulussa


02.06.2014

Oululaiset saavat vaihtoehdon ruokaostoksillensa, kun Osuuskauppa Arina aloittaa Foodie.fi -palvelussa ruoan noutomyynnin 24h Sale Raksilasta vaihtoehtona kotiinkuljetukselle.

Foodie-sovelluksella voi koota ostoslistan tabletilla, älypuhelimella tai verkossa, tehdä tilauksen ja käydä noutamassa ostokset sovittuna aikana Sale Raksilan drive-in noutopalvelupisteestä.
 
Palvelun avulla päivittäistavaraostokset voi hoitaa kätevästi minuuteissa noutamalla valmiin ostoskassin. Noutopalveluun on tilattavissa Sale Raksilan koko n. 5000 tuotteen valikoima.
 
Ostokset voi maksaa verkossa tilausta tehdessä tai paikan päällä noudettaessa. Noutopalvelun hinta on S-Etukortilla 3,90 eur (norm. 6,90 eur). Noutopalvelun saa tarvittaessa 5,00 eur lisähintaan samalle päivälle. Ennen klo 11 tehdyt tilaukset voi noutaa samana iltapäivänä tai iltana.
 
Tuotteet voi tilata myös kotiinkuljetuksena uuden Oulun alueelle ja Kempeleeseen. Jakelualueen voi tarkistaa Foodie-palvelusta. Kotiinkuljetuksen hinta on S-Etukortilla 9,90 eur (norm. 12,90 eur).


Ruoan verkkokaupan kysyntä kasvanut voimakkaasti

”Arina on palvellut oululaisia ruoan verkkokaupalla vuodesta 2010. Verkkokauppa on kasvanut vuosittain keskimäärin yli 40 %. Kotitaloudet haluavat vaivattomuutta myös ruokaostoksiin. Uusi kätevä noutopalvelu on vaihtoehtoinen lisäpalvelu ruoan kotiinkuljetuksille”, kertoo Osuuskauppa Arinan marketkaupan kehitysjohtaja Tapani Kärkkäinen.

”Pääkaupunkiseudun kokemukset noutopalvelusta kertovat, että noutomyynti helpottaa erityisesti perheellisten ja kiireisten työssäkäyvien arkea. Helppo ja edullinen noutotilaus vapauttaa aikaa muuhun elämiseen”, kertoo Foodien toimitusjohtaja Kalle Koutajoki.

Noutopalvelu on osa Digital Foodien ja S-ryhmän kehittämää Foodie.fi-ruokaverkkokauppaa ja ruokasuosituspalvelua, joka toimii verkossa ja mobiilissa. Foodie.fi -palvelussa on yli 8 000 reseptiä ja ruokablogi, joista löytyy virikkeitä ruuanlaittoon. Tilaukset tehdään osoitteesta www.foodie.fi/oulu tai Foodien mobiilisovelluksella.
 
Noutomyynnin ja kotiinkuljetuksen toimitus- ja noutoajat sekä hinnat tästä linkistä.

Aloita tilauksen teko tästä linkistä.