Arina Areena vihittiin käyttöön Kemissä


30.01.2014

Kemissä vietettiin alkuviikolla Arina Areenan avajaisia. Samalla muistettiin paikallisia vuoden 2013 Kannustajat-yhteistyöseuroja.

Junkohalli Oy:n ja Osuuskauppa Arinan solmima markkinointiyhteistyö konkretisoitui, kun Arina Areena Kemi vihittiin käyttöön 28.1.2014. Halli on sarjassaan toinen Arina Areena ja se on osuuskaupan nimissä vähintään vuoteen 2023 saakka.

– Paikallisten kotitalouksien omistamana osuuskauppana meille on kunnia olla mukana edistämässä harrastusolosuhteita. Oulussa Arina Areena on käytössä jo seitsemättä vuotta ja kokemukset ovat hyvät, Arinan markkinointijohtaja Pasi Ruuskanen kertoo.

Arina Areena Kemi tulee olemaan laajan urheiluyhteisön yhteinen harrastus- ja kilpailupaikka, jossa on ensiluokkaiset sisäharjoitteluolosuhteet.

– Kyllä täällä kelpaa treenata niin nuoret kuin vanhemmatkin, avauspotkun potkaissut Ruuskanen naureskeli kunniatehtävänsä jälkeen.

Avajaisissa mukana ollut Prismajohtaja Aarno Aho kertoi, että avauspotkussa käytetty pallo pääsee Kemin Prismaan arvoisellensa paikalle.

– Pallo laitetaan näkyvästi esiin vitriiniin, Aho täsmensi.

Tukea Kannustajat-yhteistyöllä

Halliyhteistyön ohella Arina tukee paikallisia juniori- ja nuorisourheiluseuroja myös Kannustajat-järjestelmän kautta.

Viime vuodelta Arina maksoi Kannustajat-tukea yhteensä 60 000 euroa. Tukipotista saivat osansa Merilappi United, Palloseura Kemi Kings sekä Veitsiluodon Kisaveikot, joita muistettiin kunniakirjoin Arina Areenan avajaisissa.

Merilappi United ja Veitsiluodon Kisaveikot jatkavat Kannustajat-yhteistyön piirissä myös vuonna 2014. Uutena omistajien valitsemana seurana mukana on Sastamolo Kings. Arinan omistajat voivat tukea omaa suosikkiseuraansa ilmoittautumalla Kannustajaksi Omalla S-kanavalla.