Amarillo-ravintolat uudistuvat – Nyt joukko tuntemattomia syö yhdessä yllätysmenun


04.05.2017

Sosiaaliseen syömiseen houkuttavat annokset, tuore meksikolainen ruoka ja elämyksellinen palvelu nousevat pääosaan, kun suomalaisille tutuksi tullut Amarillo-ravintoloiden ketju uudistuu. Uudistettu Amarillo avautuu Rovaniemellä 5.5.2017. Ketjun ensimmäinen uudistus nähtiin tammikuun lopulla Kuopiossa. Ravintoloiden keskipisteenä on yhteisöllinen The Table.
 
”Ruoan jaettavuuden, yhteisöllisyyden sekä meksikolaistyylisen ruoan korostaminen ovat vastauksia asiakkaiden nyt suosimiin ruokatrendeihin”, kertoo ketjupäällikkö Jukka Kaartinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.
”Texmexistä siirrymme MadMexiin; ruokafilosofiaan, jossa kaikki annokset ovat jaettavia. Listalla ei ole enää alku- ja pääruokia, vaan asiakkaat voivat koota mieleisensä valikoiman annoksia joko yksin tai yhdessä syötäväksi. Haluammekin nyt panostaa vahvasti raikkaiden ja tuoreiden makujen lisäksi yhteisölliseen syömiseen”, Kaartinen sanoo. Ruoka valmistetaan käsityönä ja osa asiakkaiden pöydässä.

The Table on yhteisöllinen ateria

Uudistuvien Amarillojen keskipiste on The Table, uudenlainen yhdessä syömisen elämys. Rovaniemellä asiakas voi varata paikan isosta 8 henkilön yhteispöydästä ja nauttia yhdessä muiden kanssa keittiön loihtiman visuaalisesti näyttävän yllätysmenuun. The Table -asiakkaita palvelee oma kokki ja tarjoilija. Osa tarjottavista valmistetaan pöydässä.
 
Ravintolan uusi miljöö on yllättävä ja pelkistetty, mutta runsailla elementeillä täydennetty. Näyttävä baari on paikka, jonne asiakas ohjataan ensimmäisenä ja josta ilta alkaa.

Rovaniemen Amarillo muutoksen keskellä

Amarillo Rovaniemen ravintolapäällikkö Miika Huhtaniska iloitsee uudistuksen tuomista muutoksista. ”Ravintola uudistuu ja henkilökunta saa aivan uuden roolin – tätä viestii salihenkilökunnan uusi titteli, Entertainer”, hän kertoo. Huhtaniska odottaa paljon The Table -konseptilta: ”Asiakas ostaa meiltä istumapaikan, ja meidän tehtävänämme on tämän jälkeen pitää hänestä huolta alkudrinkistä illallisen loppuun ja saada hänet viihtymään. Palvelulla on tässä iso rooli.” Huhtaniska uskoo, että tämän pöydän ääressä tullaan näkemään tutustumisia ja ihastumisia, kun toisilleen vieraat ihmiset istuvat yhteisen aterian ääreen.
 
Amarillo Rovaniemi aukeaa perjantaina 5.5.2017. Koskikatu 4, Rovaniemi.
 
Uuden Amarillon sisustussuunnittelu on Visionary Design Partners Jaana Ekmanin käsialaa.
 
Seuraava uusi Amarillo avautuu Oulussa 2.6.2017.
 
Lisätiedot:
 
Jukka Kaartinen, ketjupäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus,  jukka.kaartinen@sok.fi, puh. 010 768 2764
Miika Huhtaniska, ravintolapäällikkö, Amarillo Rovaniemi, miika.huhtaniska@sok.fi, puh. 044 405 0751
 
AMARILLO
 
S-ryhmään kuuluvia Amarillo-ravintoloita on 21 Suomessa ja yksi Tallinnassa, Virossa. Ketju uudistaa nyt kaikki ravintolansa vuoteen 2019 mennessä. Uuden Amarillon ytimenä on yhteisöllinen The Table -pöytä, elämyksellisyys, tuoreet ja näyttävät meksikolaiset ruoat sekä Amarillon suositut burgerit. Uusi Amarillo on paikka, jossa tapahtuu koko ajan.