ABC Vaala avautui 1.7.2021


01.07.2021

Kauan odotettu uusi Vaalan ABC-liikennemyymälä avasi ovensa torstaina 1.7. klo 10. Jo keskiviikkoiltana vietettyjen kutsuvierasavajaisten aikana moni vaalalainen ja moni alueella liikkunut kävi kokeilemassa liikennemyymälän ovea.

Skandinaavista tyylikkyyttä ja astronautti-apina lasten ilona

Vaalan ABC-liikennemyymälä tarjoaa monipuoliset palvelut sekä paikallisille omistajille, että matkailijoille. Sisustus on tyylikäs ja rauhoittava, rauhallinen ja äänieristetty kabinetti mahdollistaa monipuoliset tilaisuudet, myymälä tarjoaa hyvän valikoiman elintarvikkeita ja monipuolinen ravintolalista mahdollistaa ruokailun moneen makuun. Lapsivieraita ei ole unohdettu sillä omasta leikkinurkkauksesta löytyy monenlaista tekemistä sekä monelle vanhemmallekin Speden Speleistä tutun nopeustestin.

– ­Omistajien lisäksi myös henkilökuntamme on odottanut avausta innolla. Työskentelytilat ovat nykyaikaiset ja kaikki on mietitty yhdessä, jotta sekä henkilökuntamme, että omistajat ovat tyytyväisiä uusissa tiloissa. Rakentamisessa on pyritty ympäristöystävällisyyteen ja esimerkiksi myymälän kylmäkalusteet on varusteltu ovilla, jotta voidaan säästää energiaa, kertoo liikennemyymäläpäällikkö Kari Paakkola.

Piha-alueen remontti jatkuu vielä osittain, sillä piha saa myöhemmin vielä koiraparkin sekä 8 ABC-lataus -sähkölatauspaikkaa.

Lisätietoja:

Soile Tikkala, ryhmäpäällikkö, ABC ja LähiStoppi, 050 566 1317, soile.tikkala@sok.fi

Kari Paakkola, ABC Liikennemyymäläpäällikkö, 044 788 4873, kari.paakkola@sok.fi