Lataa S-mobiili - omistajan hyödyllisin


S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilista tarkistat helposti bonustilanteesi, hoidat pankkiasioitasi, saat juuri sinua koskevat edut ja vinkit sekä löydät paljon muita arkea helpottavia toimintoja.

Bonus

S-mobiili kertoo kaiken Bonuksesta: kuukauden bonusostot, bonusprosentin sekä erittelee paljonko on tulossa Bonusta, Tankkausbonusta ja maksutapaetua.

Edut ja vinkit

Oma kauppa -osiosta löydät  Edut ja vinkit (aiemmin Sinulle-osio), mistä on juuri sinulle valikoituja etuja, etukuponkeja ja tapahtumia.

Omat ostot

Omien ostojen avulla voit seurata henkilökohtaisia ostoja kuluneen vuoden ajalta, esimerkiksi miten ostoksesi jakautuvat eri tuoteryhmiin, paljonko hedelmiä ja vihanneksia ostat sekä millainen on ruokakorisi hiilijalanjälki.

Lue lisää omista ostoista

Muuta kuitit sähköisiksi ja luovu paperisista kuiteista

S-mobiilista voit tarkastella sähköisiä kuittejasi. Voit valita, että saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä – ja luopua paperisista kuiteista jopa kokonaan. Tällöin saat kassalla kuitin enää vain silloin, jos pyydät sitä erikseen.

Pankkipalvelut S-mobiilissa

Saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. Samalla saat käyttöösi myös turvallisen tunnistamisen. S-Pankin välilehdeltä löydät myös Säästäjä-palvelun, jolla voit säästää rahastoon kätevästi päivittäisen rahankäytön yhteydessä sekä LähiTapiolan Vakuutuspalvelun.

Miten saan S-mobiilin käyttööni?

Lataa S-mobiili sovelluskaupastasi. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen saat avattua sovelluksen pelkällä salasanalla.
Jos kirjaudut S-mobiiliin muun pankin pankkitunnuksilla, voit tarkastella muun muassa bonustietojasi, sähköisiä kassa- ja takuukuittejasi ja sinulle tarjottavia etuja. Sähköiset kuitit näet, kun olet ottanut ne käyttöön S-mobiilissa tai Omalla S-kanavalla. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sinun ei tarvitse kirjautua palveluun uudelleen.

Lataa S-mobiili tästä!