Bonus tuplana

Bonus tuplana Arinan Kodin Terrassa 19.-29.5.2022

Osuuskauppana tehtävämme on tarjota palveluja ja hyötyjä sinulle ja kaikille Arinan omistajille. Tahdomme jokapäiväisillä teoillamme varmistaa, että Pohjois-Suomi pysyy elinvoimaisena. Siksi Arinan tuotot palautetaan Pohjois-Suomeen, alueen ja palvelujen kehittämiseen. Paikallisten ihmisten hyödyksi.

Mitä enemmän keskität ostoksiasi osuuskauppaasi, sen enemmän se hyödyttää sinua: edulliset hinnat, alennukset S-Etukortilla ja Bonus – joka on selvää rahaa. Jokainen pienikin ostos auttaa nostamaan bonusprosenttia ja siten koko kuukauden bonuspottia. Saat Bonuksen tuplana Arinan Kodin Terrasta Rovaniemellä keskiviikosta 19.5. sunnuntaihin 29.5.2022.

Jokainen ostos on bonus myös Pohjois-Suomelle. Rohkeasti ja reilusti kotiin päin. Se on se osuustoiminnan voima. Pidetään yhdessä pohjoisen puolta.

Tervetuloa asioimaan!

Mitä tarkoittaa Bonus tuplana?

Bonus eli ostohyvitys on etu, jonka saat asiakasomistajana kaikista S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden bonustoimipaikoista. Joskus saat asiakasomistajana tietyistä toimipaikoista Bonusta tuplana. Se tarkoittaa sitä, että kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista maksettava Bonus kaksinkertaistuu. Ostot kirjautuvat sellaisenaan bonusostokertymään, mutta niistä kertyvä Bonus maksetaan tuplana.

Bonusprosentin suuruuden määrää asiakasomistajatalouden kuluneen kuukauden aikana S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneilta tehtyjen bonusostojen yhteenlaskettu loppusumma. Jos kuukauden normaaliostot yltävät 3 %:n Bonukseen, Bonusta tuplana myöntävästä toimipaikasta kampanja-aikana tehdyistä ostoista saa silloin 6 %:n Bonuksen.

Lue lisää Bonuksesta > 

 

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Bonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka- ja alkoholituotteista.