Bonus tuplana

Bonus tuplana kaikissa Arinan toimipaikoissa 1.-24.12.2022

Osuuskauppana tehtävämme on tarjota palveluja ja hyötyjä sinulle ja kaikille Arinan omistajille. Tahdomme jokapäiväisillä teoillamme varmistaa, että Pohjois-Suomi pysyy elinvoimaisena. Siksi Arinan tuotot palautetaan Pohjois-Suomeen, alueen ja palvelujen kehittämiseen. Paikallisten ihmisten hyödyksi.

Mitä enemmän keskität ostoksiasi osuuskauppaasi, sen enemmän se hyödyttää sinua: edulliset hinnat, alennukset S-Etukortilla ja Bonus – joka on selvää rahaa. Jokainen pienikin ostos auttaa nostamaan bonusprosenttia ja siten koko kuukauden bonuspottia. Saat nyt Bonuksen tuplana kaikista* Arinan toimipaikoista torstaista 1.12.2022 aina lauantaihin 24.12.2022 saakka.

Jokainen ostos on bonus myös Pohjois-Suomelle. Rohkeasti ja reilusti kotiin päin. Se on se osuustoiminnan voima. Pidetään yhdessä pohjoisen puolta.

Tervetuloa asioimaan!

*Bonus tuplana -kampanja ei koske polttoneste-, polttoöljy- tai verkkokauppaostoja (paitsi Arinan markettoimipaikkojen S-kaupat.fi -ruokaostoja). 

Mitä tarkoittaa Bonus tuplana?

Bonus eli ostohyvitys on etu, jonka saat asiakasomistajana kaikista S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden bonustoimipaikoista. Joskus saat asiakasomistajana tietyistä toimipaikoista Bonusta tuplana. Se tarkoittaa sitä, että kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista maksettava Bonus kaksinkertaistuu. Ostot kirjautuvat sellaisenaan bonusostokertymään, mutta niistä kertyvä Bonus maksetaan tuplana.

Bonusprosentin suuruuden määrää asiakasomistajatalouden kuluneen kuukauden aikana S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneilta tehtyjen bonusostojen yhteenlaskettu loppusumma. Jos kuukauden normaaliostot yltävät 3 %:n Bonukseen, Bonusta tuplana myöntävästä toimipaikasta kampanja-aikana tehdyistä ostoista saa silloin 6 %:n Bonuksen.

Lue lisää Bonuksesta > 

 

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Bonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka- ja alkoholituotteista.