Mene Etusivulle
4.9.2015

UUTINEN

Mikä on riittävän kotimaista?

Ruokaa markkinoidaan yhä enemmän kotimaisuudella, mutta mikä on riittävän kotimaista?Lisävalaistusta aiheeseen alla sekä videolla, joka löytyy tästä linkistä.Hyvää Suomesta on Ruokatieto Yhdistys ry:n myöntämä merkki elintarvikkeille, jotka on valmistettu Suomessa ja pääosin suomalaisista raaka-aineista. Hyvää Suomesta –merkkiä saa käyttää tuotteissa, jotka on valmistettu Suomessa ja joiden raaka-aineista vähintään 75 % on suomalaisia. Lihan, kalan, kananmunan ja maidon on oltava täysin suomalaista.Sirkkalehtimerkki Kotimaiset Kasvikset ry:n sirkkalehtimerkki on suomalaisten puutarhatuotteiden – vihannesten, marjojen, hedelmien, kukkien sekä taimistotuotteiden ja ruokaperunan tuotemerkki. Tuotteiden kasvisraaka-aineet ovat kotimaisia ja Suomessa viljeltyjä, mutta jalosteiden muissa raaka-aineissa ei ole erityiskriteerejä. Sirkkalehtilipun käyttöoikeuden myöntää Kotimaiset Kasvikset ry.

KATEGORIAT

  • Uutiset
  • Market