Edut ja palkkaus

Suomen parhaaksi kehutut henkilöstöedut

Osuuskauppa Arinan kesätyöntekijänä* olet oikeutettu Suomen parhaiksi kehuttuihin henkilöstöetuihin. Työntekijänä Arinalla saat mm.

  • Arinan ja koko S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut: esimerkiksi S-ryhmän kaupoissa asiointi, ravintoloissa syöminen ja hotellissa yöpyminen on arinalaisille aina halvempaa
  • Tulospalkkio*, jopa euro per tehty työtunti
  • Keskimääräistä laajemmat ja kattavammat työterveyspalvelut
  • Työntekijämme ovat myös vakuutettu työajan ulkopuolella! (arina)

Katso täältä kaikki Osuuskauppa Arinan henkilöstöedut vuonna 2021 (julkaistaan tammikuussa 2021).

hampurilaisannos amarillo oulussa

Työsopimus ja työsuhteen ehdot

Työsuhteeseen liittyviä asioita, kuten palkkausta, säätelevät lait ja kunkin alan työehtosopimukset (Kaupan TES ja Majoitus- ja ravitsemisalan TES). Työsuhteesi Arinassa perustuu sinun ja esimiehesi allekirjoittamaan työsopimukseen. Työntekijä allekirjoittaa työsopimuksen ennen työsuhteen alkua ja siinä määritellään mitä on sovittu tehtävästäsi, palkastasi, työsuhteen ehdoista, -kestosta ja viikkotyöajasta, koeajan pituudesta sekä muista tärkeistä asioista.

Työsopimuksen allekirjoittamalla työntekijä sitoutuu tekemään työtä työnantajalle ja työnantaja maksamaan palkkaa työntekijälle. Palkka maksetaan aina kuukauden viimeisenä arkipäivänä.

* Henkilöstöedut ja tulospalkkio eivät koske kesätyösetelin ja Tutustu & Tienaa -harjoitteluohjelman kautta tehtäviä kesätöitä.

prisma rovaniemen työntekijä katsoo puhelinta

Arinalaiset työkaverit

Meillä pääset osaksi 3000 arinalaisen monimuotoista työyhteisöä! Katso videolta, mikä tekee Arinasta parhaan työpaikan arinalaisten mielestä.