Lataa S-mobiili

Omistajan hyödyllisin sovellus

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilista tarkistat helposti bonustilanteesi, hoidat pankkiasioitasi, saat juuri sinua koskevat edut ja vinkit sekä löydät paljon muita arkea helpottavia toimintoja.

Bonus

S-mobiili kertoo kaiken Bonuksesta: kuukauden bonusostot, bonusprosentin sekä erittelee paljonko on tulossa Bonusta, Tankkausbonusta ja maksutapaetua.

Edut ja vinkit

Oma kauppa -osiosta löydät Edut ja vinkit (aiemmin Sinulle-osio), mistä on juuri sinulle valikoituja etuja, etukuponkeja ja tapahtumia. Esimerkiksi syntymäpäivääsi muistamme etukupongeilla: saat -20% ravintolaruokailusta ja hotelliyöpymisen 75 € / yö (edut voimassa syntymäkuukautesi ajan).

Omat ostot

Omien ostojen avulla voit seurata henkilökohtaisia ostoja kuluneen vuoden ajalta, esimerkiksi miten ostoksesi jakautuvat eri tuoteryhmiin, paljonko hedelmiä ja vihanneksia ostat sekä millainen on ruokakorisi hiilijalanjälki. Ravintolaskurin avulla voi seurata ja vertailla S-ryhmän toimipisteistä ostamansa ruuan terveellisyyttä ja ravintoarvoja virallisiin saantisuosituksiin. Ravintolaskuri auttaa ymmärtämään ruokaostosten ravintosisältöjä ja voi helpottaa tekemään terveellisempiä valintoja. Palvelusta löydät myös Hintavertailijan, jonka avulla voi vertailla ostoskorin hintoja itselle merkityksellisistä tuotteista ja saada kokonaiskuvan ruokaostosten hinnoittelusta.

Lue lisää omista ostoista

 

Muuta kuitit sähköisiksi ja luovu paperisista kuiteista

S-mobiilista voit tarkastella sähköisiä kuittejasi. Voit valita, että saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä – ja luopua paperisista kuiteista jopa kokonaan. Tällöin saat kassalla kuitin enää vain silloin, jos pyydät sitä erikseen.

Lue lisää sähköisistä kuiteista

Pankkipalvelut S-mobiilissa

Saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. Samalla saat käyttöösi myös turvallisen tunnistamisen. S-Pankin välilehdeltä löydät myös Säästäjä-palvelun, jolla voit säästää rahastoon kätevästi päivittäisen rahankäytön yhteydessä.

Lue lisää pankkipalveluista

Miten saan S-mobiilin käyttööni?

Lataa S-mobiili sovelluskaupastasi. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen saat avattua sovelluksen pelkällä salasanalla.

Jos kirjaudut S-mobiiliin muun pankin pankkitunnuksilla, voit tarkastella muun muassa bonustietojasi, sähköisiä kassa- ja takuukuittejasi ja sinulle tarjottavia etuja. Sähköiset kuitit näet, kun olet ottanut ne käyttöön S-mobiilissa tai Omalla S-kanavalla. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sinun ei tarvitse kirjautua palveluun uudelleen.