Ranuan eläinpuisto Etelä-Lapissa sopii koko perheen kesäkohteeksi

29.06.2020

Ranuan eläinpuistossa näkee arktisen alueen eläimiä luonnonmukaisessa ympäristössä. Ranuan eläinpuistossa voit tutustua Suomen ainoaisiin jääkarhuihin. Eläinpuiston kokemusta täydentävät laadukkaat majoituskohteet ja ravintolapalvelut.

Ranuan eläinpuistossa asustaa noin 50 eläinlajia ja 200 yksilöä. Jääkarhumme Venus ja Sisu ovat yleisön suurimpia suosikkeja, mutta jokaiselle kuitenkin löytyy oma suosikkinsa puiston eläinystävistä reitin varrelta.

Ranuan eläinpuistossa halutaan panostaan ennen kaikkea eläinten hyvinvointiin. Puisto kuuluu eurooppalaisten eläintarhojen yhteisöön, EAZAan, jonka tavoitteena on taata eläinlajien terveitä, monimuotoisia populaatioita. – EAZAssa jokaiselle eläinlajille on koordinaattori, joka huolehtii eläimien lajien hyvinvoinnista ja lisääntymisestä.

Ranuan eläinpuiston hoivaeläintoiminta huolehtii vahingoittuneista luonnoneläimistä. Viimeisimpiä hoivaeläimiä puistossa oli Toivo-kuutti joka pelastettiin Oulussa Merijalinrannasta ja toimitettiin hoidettavaksi Ranualle. Toivo kuutti palasi kesäkuun alussa kotivesilleen Hailuodon pohjoispuolelle. Hoivaeläintoiminnan tavoitteena on aina pyrkiä palauttamaan pelastettu eläin takaisin luontoon.

Ainutlaatuista majoitusta ja virkistystä

Eläinpuiston naapurista, kävelymatkan päästä, löytyy Lomakylä Gulo Gulo. 30 laadukasta, kuuden hengen huoneistoa sopii suuremmillekin seurueille, sillä kaksi huoneistoa voi yhdistää väliovella 12 hengen huoneistoksi. Ranuanjärven rannalla, kuuden kilometrin päässä Ranuan eläinpuistosta, löytyy Lapin ainoa, kesäisinkin auki oleva iglukylä, Arctic Fox Igloos. Igluja on saatavilla kahden hengen seurueille, että perheille.

Eläinpuiston päärakennuksesta löytyy ravintola Wild Arctic Restaurant. He tarjoilevat päivittäin maistuvan lounaan. MurMur-linnan kahvilasta, Cafe White Swanista löydät herkkuja makeaan tai suolaiseen nälkään. Ranualta löytyy toimintaa myös Hillatorilta, aivan paikkakunnan keskustasta. Ranua on erityisen tunnettu hillamarjoistaan, joten kannattaa poiketa tutustumassa myös torin palveluihin. Eläinpuiston, majoituksen ja hyvän ruoan yhdistelmä tekeekin Ranuasta hyvän kohteen koko perheen kesäpäivään tai pidempään vierailuun.

Kesällä 2020 Ranuan eläinpuistossa on villejä S-Etutarjouksia

Lomakylä Gulo Guloon ja Arctic Fox Igluihin majoittuvat maksutta eläinpuistoon S-Etukortilla. Majoittujille liput ovat voimassa koko majoituksen ajan. Pienemmille seurueille tarjoamme majoitusta Arctic Fox Igloosilla ja suuremmille seurueille Gulo Gulossa.

Tarjouspaketin majoitusvaihtoehdot:

Arctic Fox Igloos

  • Kahden hengen Igloo/Twin Igloo 150,00€/yö
  • Perhe Igloo/Lakeside Igloo 250,00€/yö
  • 1-4 hengelle (kahden hengen parivuode ja lisävuoteet 4-14 vuotiaille lapsille)
  • Alle 4 vuotiaat majoittuvat veloituksetta. Halutessanne voitte pyytää vastaanotosta alle 4 vuotiaalle oman matkavuoteen vastaanotosta varauksen jälkeen.

Lomakylä Gulo Gulo

  • Huoneistoja 4-6 hengelle. Kaikissa huoneistoissa on oma keittiö, oleskelutila, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, kaksi WC:tä ja sauna. Huoneisto on kaksikerroksinen.
  • 4 hengen huoneisto 225,00€
  • 5 hengen huoneisto 270,00€
  • 6 hengen huoneisto 315,00€
  • Alle 4 vuotiaat majoittuvat veloituksetta. Halutessanne voitte pyytää vastaanotosta alle 4 vuotiaalle oman matkavuoteen vastaanotosta varauksen jälkeen.

Tarjous voimassa 1.6. – 31.8.2020 vain verkkokaupastamme tehtyihin varauksiin. Voit lunastaa liput sisäänkirjautumisen yhteydessä varauksentekijän voimassaolevalla S-Etukortilla.

Ranuan Eläinpuiston-pääsyliput

10 % alennus päivälipuista! Mikäli olet asiakasomistaja ja sinulla on S-Etukortti, syötä etukoodi SETUKORTTI , jolloin saat 10 % alennuksen. Lippua lunastaessa täytyy esittää ostajan voimassa oleva S-Etukortti. Huomaathan, että osto ei kerrytä S-Bonusta.

Tarjous voimassa toistaiseksi

Ranuan eläinpuisto on avoinna joka päivä klo 10-18.

Lisätietoa osoitteesta ranuazoo.com