Bonus Tuplana kaikissa Arinan toimipaikoissa 30.11.–6.12.2020

24.11.2020

Nyt kannattaa ottaa oman osuuskaupan palvelut tehokäyttöön!

Osuuskauppana tehtävämme on tarjota palveluja ja hyötyjä sinulle ja kaikille Arinan omistajille. Tahdomme jokapäiväisillä teoillamme varmistaa, että Pohjois-Suomi pysyy elinvoimaisena. Siksi Arinan tuotot palautetaan Pohjois-Suomeen, alueen ja palvelujen kehittämiseen. Paikallisten ihmisten hyödyksi.

Mitä enemmän keskität ostoksiasi osuuskauppaasi, sen enemmän se hyödyttää sinua: edulliset hinnat, alennukset S-Etukortilla ja Bonus – joka on selvää rahaa. Jokainen pienikin ostos auttaa nostamaan bonusprosenttia ja siten koko kuukauden bonuspottia. Ja nyt saat Bonuksen tuplana kaikissa Arinan toimipaikoissa 30.11.–6.12.2020

Jokainen ostos on bonus myös Pohjois-Suomelle. Ronskisti ja reilusti kotiin päin. Se on se osuustoiminnan voima. Pidetään yhdessä pohjoisen puolta.

Huolehditaan yhdessä myös turvallisesta asioinnista: Tulethan meille vain terveenä ja kiirettä ei ole, tuplat karttuvat koko viikon ajan. Suosittelemme turvavälien huomioimista sekä maskin käyttöä.

Tervetuloa asioimaan!

 

Mitä tarkoittaa Bonus tuplana?

Bonus eli ostohyvitys on etu, jonka saat asiakasomistajana kaikista S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden bonustoimipaikoista. Joskus saat asiakasomistajana tietyistä toimipaikoista Bonusta tuplana. Se tarkoittaa sitä, että kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista maksettava Bonus kaksinkertaistuu. Ostot kirjautuvat sellaisenaan bonusostokertymään, mutta niistä kertyvä Bonus maksetaan tuplana.

Bonusprosentin suuruuden määrää asiakasomistajatalouden kuluneen kuukauden aikana S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneilta tehtyjen bonusostojen yhteenlaskettu loppusumma. Jos kuukauden normaaliostot yltävät 3 %:n Bonukseen, Bonusta tuplana myöntävästä toimipaikasta kampanja-aikana tehdyistä ostoista saa silloin 6 %:n Bonuksen.

Lue lisää Bonuksesta > 

 

 

Etu ei koske Tankkausbonusta, bonuspartnereita eikä Radisson Blu Hotel Oulua ja Break Sokos Hotel Edeniä ravintoloineen. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Bonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka- ja alkoholituotteista.