Helpota kiirettä ja tilaa joulun tarjottavat etukäteen! Otamme vastaan ennakkotilauksia perjantaihin 18.12.2020 saakka. Tilatessasi voit valita sinulle sopivan noutoajan. Ennakkotilatut ostokset noudat kätevästi Herkun ruokatorin yhteydestä löytyvältä omalta noutopisteeltä.

Ennakkotilauslomakkeen löydät osoitteesta arina.fi/herkunjoulu

Verkkokaupassa teet ruokaostokset vaivattomasti kotoa käsin. Kotiinkuljetus S-Etukortilla alkaen 9,90 €.

Tilaa ruoat suoraan kotiin Sokos Herkun verkkokaupasta!

Tee ostokset osoitteessa: foodie.fi/herkkuoulu

Kotiinkuljetus

Sokos Herkku Oulun ruoan verkkokaupan kotiinkuljetus alkaen S-etukortilla 9,90 € , ilman S-etukorttia 12,90 €.

Huom! Toimitushinnat saattavat vaihdella kellonajan ja tilauspäivän mukaan. Täsmällisen hintatiedon näet varauskalenterissa varatessasi sinulle sopivinta toimitusaikaa.

Saman päivän tilauksiin lisäämme 5€ pikatoimituslisän.

Kotiinkuljetuksen toimitusajat

Maanantai-perjantai

Toimitus            Tilaus viimeistään

14-16                  klo 11:00

18-20                  klo 11:00

Noutopalvelu

Sokos Herkku Oulun ruoan verkkokaupan noutopalvelu alkaen S-etukortilla 4,90 € / toimitus, ilman S-etukorttia 7,90 € / toimitus.

Noutopalvelun osalta hyvitämme parkkimaksun Valkean parkkihallissa (sisäänajo Isokadulta). Noutaessasi verkkokaupan ostokset vaihdamme parkkilippusi ulosajolipukkeeseen, jonka voit syöttää ulosajon yhteydessä automattiin ja ajaa autosi ulos Valkean parkkihallista veloituksetta. Pysäköinti hyvitetään vain lyhyen noutoon käytetyn ajan osalta.

Noutoajat

Maanantai-lauantai

Nouto                Tilaus viimeistään

12-15                  edellisenä päivänä

15-18                  klo 11:00

18-21                  klo 11:00

Tee ostokset osoitteessa: foodie.fi/herkkuoulu

Nyt Sokos Herkussa ja Herkun Kukassa on Omistajapäivät!

Saat -20% edun kaikista Sokos Herkku Oulun Ruokatorin ja oman keittiön take away -tuotteista. Herkun Kukan kaikista viherkasveista -20%.

Nyt Sokos Herkussa ja Herkun Kukassa on Omistajapäivät!
 
Saat -20% edun kaikista Sokos Herkku Oulun Ruokatorin ja oman keittiön take away -tuotteista. Herkun Kukan kaikista viherkasveista -20%.

Sokos Herkun kalamestarin Niko Sallisen löytää ympäri vuoden kalastamasta lähialueen vesistöiltä. Lähiruoka korostuu myös Herkun ruokatorin kalatiskin antimissa.

Sallisen työura kalamestariksi alkoi aktiivisesta kalastusharrastuksesta. Ensin Sallisen isä, innokas kalamies, otti pojan mukaansa kalastamaan. Vartuttuaan Sallinen innostui pyyntireissuista hyvässä kaveriporukassa.

”Itse pyytämällä saa tietysti kaikkein tuoreinta kalaa pöytään, mutta nopeita toimitukset ovat meille Sokos Herkkuunkin. Kun aamulla soitamme, saamme paikallisten kalastajien saaliita kalatiskiin vielä saman aamupäivän aikana”, Sallinen kertoo.

Joulu on vilkasta aikaa myös kalatiskillä, sillä kalalla on perinteisesti oma, tärkeä roolinsa suomalaisessa joulupöydässä. Graavilohi on kalamestarin yksi omista joulupöydän suosikeista kalatartarin ohella. ”Eikä joulupöytä ole tietenkään valmis ilman sillikattausta.”

Lue kaikki kalamestarin joulupöydän vinkit täältä.

Herkkukori on joulun maistuvin lahja!

Joulun ihanimmat herkkukorit ovat taas täällä! Herkkukori on maistuva lahja läheiselle tai vaikkapa henkilökunnalle.

Herkkukoriin on kasattu joulun parhaita makuja jouluisesta valikoimastamme. Herkkukoreja on tarjolla eri koko- ja hintaluokassa (alkaen 29,90€).

Eri kokoisia koreja löydät myymälästämme valmiina. Isompien tilausten osalta räätälöimme herkkukorit tapauskohtaisesti. Yritystilauksia otamme vastaan 8.12.2019 asti osoitteeseen ritva.leinonen@sok.fi

Lihamestari Marko Karinkanta vinkkaa, että joulupöydässä kinkun sivussa tai jopa sen sijaan maistuu niin poronliha kuin vielä harvinaisempi dry age –härkäkin.

Marko Karinkanta toimii Sokos Herkussa lihamestarina. Karinkanta on taustaltaan ravintolakokki, joka vihkiytyi lihamestariksi aikanaan Stockmann Herkussa.

Sokos Herkun lihatiskin laajuudesta kertoo kenties parhaiten se, että Karinkannan työaamujen 2-4 ensimmäistä tuntia kuluu yksinomaan sen asetteluun joka ikisenä päivänä. Samalla valmistuvat grillituotteet ja leikkeletiskin siivupinot kertyvät kukkuraisiksi. 

Ruokatorin ammattitaitoinen henkilökunta opastaa asiakkaita lihojen valmistuksessa. ”Mielestäni hyvä asiakaspalvelu ei vaadi erityisiä urotekoja: Valmistelemme ja maustamme lihat ja kalat ammattilaisina – Se mikä meille on arkea, on asiakkaillemme luksusta.”

Lue täältä koko lihamestarin tarina ja parhaat jouluvinkit!
 

 

Sokos Herkun oma gelatojäätelö avasi keittiömestari Marko Heinon työuralle uuden luvun, kun kokenut kokki ja ruokaharrastaja pääsi uppoutumaan tämän italialaisen herkun valmistukseen.

Marko Heino, 35, on tehnyt koko työuransa Osuuskauppa Arinan palveluksessa. Tie keittiömestariksi alkoi vuonna 2003 Rosson keittiöapulaisena. Sen jälkeen kokiksi, vuoromestariksi ja vuosikymmenen taitteessa Amarillon keittiömestariksi.
 
”Pääsin jo nuorella iällä mukaan suunnittelemaan Rosson lounaslistoja ja sittemmin Amarillo-ketjun tuotekehitystä. Voi sanoa, että olen Arinan kasvatti.”

Heino vastaa Sokos Herkun ruokatorilla sen kokonaisuudesta. Eri tuotealueilla on lisäksi omat mestarinsa – Heinon omaa valtakuntaa ovat ruokamaailman annokset. Esimerkiksi lämpimän ruoan lista on hänen käsialaansa. Lisäksi Heinon hyppysissä on Herkun erikoisuus, oman keittiön gelato ja sen alati vaihtuvat kausimaut. 

 
Lue keittiömestarin koko tarina täältä.

Lue lisää!

Lue lisää!

Nyt Sokos Herkussa ja Herkun Kukassa on Omistajapäivät!

Saat -20% edun kaikista Sokos Herkku Oulun ruokatorin ja oman keittiön take away -tuotteista, ja kaikista Herkun Kukan tuotteista (ei koske sidontapalveluita).

Nyt Sokos Herkussa ja Herkun Kukassa on Omistajapäivät!


Saat -20% edun kaikista Sokos Herkku Oulun ruokatorin ja oman keittiön take away -tuotteista, ja kaikista Herkun Kukan tuotteista (ei koske sidontapalveluita).

 

 

Lue lisää Sokos Herkun joululehdestä!

Lue lisää Herkun joululehdestä!