Uudelta liikepaikalta, Kauppakeskus Valkean Kesäkadulta löytyvä Coffee House keräsi tuvan täyteen ihastelijoita heti ovien avauduttua. Oulun katukuvan tuttua klassikkokahvilaa oli selkeästi odotettu innolla Kauppakeskuksessa niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin puolesta.

Rentoa tunnelmaa ja patio Kesäkadulla

Uusi Coffee House tarjoaa monipuolisen kattauksen syötävää ja juotavaa kaiken ikäisille ja jokaiseen makuun. Erittäin suosittu, nyt kolmannella liikepaikallaan toimiva Coffee House on palvellut Oulussa jo vuodesta 2006 ja on siten yksi vanhimpia yhä toiminnassa olevia kahviloita Oulun katukuvassa.

Uusi sijainti tarjoaa myös Coffee Housen asiakkaille mahdollisuuden nauttia ympäri vuoden rennosta patiotunnelmasta Kauppakeskus Valkean lämmitetyllä Kesäkadulla. Kesäkadulta löytyvät jo entuudestaan tutut Bacaro Doppio ja La Torrefazione, joiden rinnalle 87 paikkainen Coffee House sopii omalla konseptillaan erinomaisesti täydentämään Valkean kahvilatarjontaa. Uudella paikalla avattu Coffee House työllistää nyt 15 työntekijää, joista kolme on uusia arinalaisia.

– Olemme iloisia, että pääsimme avaamaan Coffee Housen näin upealle paikalle Bacaro Doppion rinnalle. Molemmilla kahviloilla on nyt arvoisensa paikka ja ne ovat loistavasti oululaisten kulkureittien varrella, olitpa sitten ohikulkumatkalla tai haluat istua alas nauttimaan Kesäkadun mukavasta tunnelmasta laadukkaan kahvin ja herkullisten makupalojen kera. Coffee House tarjoaa erityisen monipuolisen valikoiman upeita herkkukahveja, joista erityisesti nuoriso nauttii, kertoo Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan ryhmäpäällikkö Heidi Koponen.

Muutto ja muodonmuutos

Coffee House sulki ovensa vanhalla paikallaan Pakkahuoneenkadulla vain muutama päivä sitten, tarkemmin viime viikon sunnuntaina. Original Sokos Hotel Arinan kyljessä palvellut kahvila luovutti tilansa Ouluun rantautuvan Ravintola VENNin käyttöön ja siirtyi keskelle kauppakeskuksen sykettä. Uusi paikka kauppakeskuksen kivijalassa tulee elävöittämään entisestään Kauppakeskus Valkean eläväistä kesäkatua. Kahvila sijoittuu Valkeassa pohjoisen pääsisäänkäynnin viereen.

Muuton mukana myös Coffee Housen sisustus koki muodonmuutoksen. Sisustussuunnittelusta vastasi Helsinkiläinen Visionary Design Partners, joka on monien S-ryhmän kahviloiden ja ravintoloiden muodonmuutosten taustalla. Coffee Housen sisustukseen haluttiin raikkailla väreillä ja runsaalla vihersisustuksella tuoda biofiilistä sekä luonnonmukaista tunnelmaa. Moniaistista ja rauhoittavaa kokemusta on luotu tilaan luonnonmateriaaleilla, luonnollisilla värisävyillä, laatoilla, puulla sekä rottinkisilla kalusteilla – kuin myös runsaalla vihersisustuksella. Synteettisten pintojen vaihtaminen aitoon puuhun, nahkaan, kiveen ja pehmeisiin samettikankaisiin luo lämpimän ja rauhoittavan tilan keskellä ruuhkaista kaupunkiympäristöä.

– Luontoon viittaavat elementit sisätiloissa saavat meidät voimaan paremmin. Tilojen on kestettävä aikaa, nojattava kestävään kehitykseen sekä kierrätyksen periaatteeseen minkä vuoksi käytimme suunnittelussamme vain aitoja materiaaleja, jotka vanhenevat kauniisti, selittää Visionary Design Partners Oy:n designer Jaana Ekman.

– Vuosien varrella tehty yhteistyö Arinalaisten kanssa on aina ollut hedelmällistä ja helppoa. Yhteistyömme aikanaan Ouluun avatun Amarillonkin osalta oli hyvin helppoa ja sujuvaa sekä ammattimaista. Arinalaisten ystävällisyys ja hieno yhteistyökyky ja halu suunnittelutoimistojen kanssa on esimerkillistä ja me VDPHelsingissä olemme enemmän kuin iloisia yhteistyöstä eri projekteissa, Ekman lisää.

Lisätietoa:

Baristamestari Katja Karjalainen perehdyttää Arinan omistajaa Heikki Kieksiä Rovaniemen Coffee Housen kahvintuoksuiseen maailmaan.

Katso kuvagalleria!

Rovaniemen Coffee Housessa työskentelevä Katja Karjalainen nappasi vuoden 2014 lopussa voiton valtakunnallisen Coffee House -ketjun ja Pauligin järjestämässä kisassa, jossa etsittiin Suomen Coffee House -kahviloiden parasta kahvintekijää. Ilmassa oli jännitystä ja kahvinpapujen tuoksua, kun Arinan omistaja Heikki Kieksi pääsi tuoreen baristamestarin oppiin.

Selaa kuvia ja tutustu Coffee Houseen!

Avajaispäivänä 31.10. mm. kahvitus, avajaistarjouksia, tuote-esittelyjä ja arvonta.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Limingantullin Prismakeskus on Arinan suurin palvelukokonaisuus, tarjoten entistä monipuolisemmat palvelut ja omistajahyödyt samalla kauppareissulla.

Pohjois-Suomen suurin ja monipuolisin hypermarket

Uudistunut Prismakeskus on yli 23 000 m2:n kokonaisuus, josta Prisman osuus on n. 16 500 m2.

Prisma Limingantulli on kooltaan ja valikoimiltaan Pohjois-Suomen suurin hypermarket. Laajentuneella päivittäistavaraosastolla on jopa yli 20 000 tuotetta. Palvelutorilta saa lämpimiä ruoka-annoksia, grillituotteita, liha- ja kalatuotteita, salaatteja, take away –valmisruokia ja juustoja. Lähiruokavalikoima on entisestään laajentunut ja uudessa Fazer-leipomossa tuotteet leivotaan paikan päällä.

Prisman kodin, kodintekniikan ja viihteen, rakentamisen ja remontoinnin, pukeutumisen ja sportin osastoilla on n. 55 000 tuotetta ja useita palvelupisteitä. Prisma Jelppi täydentää palvelukokonaisuutta tarjoten kotiinkuljetusta, kalusteiden kasausta, asennuspalvelua, suksien huoltoa ja luistinten teroitusta.

Monipuoliset oheispalvelut – mm. hyvinvointipalvelujen keskittymä

Prismakeskuksessa on tarjolla hypermarketin lisäksi monipuoliset oheispalvelut. Prisman omistajapalvelu (sis. Info, Lippupalvelu, S-Pankki, Tax Free, Toto ja Veikkaus) sijaitsee aulatiloissa. Prisma Parturi-kampaamo tarjoaa 2. kerroksessa hiustenleikkuut ja hiustenhoidon sekä kampaamotuotteet, jotka ovat myynnissä myös hypermarketin puolella.

Aulatiloissa palvelevat lisäksi Alko, DNA Kauppa, Kultajousi, Life, Nordea-maksuautomaatti, Otto-automaatti, Oulun III Hansa Apteekki, Pohjola Vakuutus, Raha-automaattiyhdistys, Ravintolamaailma (sis. Buffa, Hesburger ja Presso), Saunalahti, SmartPost-automaatti ja Valkealinnan Optiikka. Joulukuun alussa avattavassa 2. kerroksessa palvelevat Prisma Parturi-kampaamon lisäksi Coronaria, Hammasklinikka Dent ja Väriasema. Prismakeskuksen hyvinvointipalvelut muodostavat laajimman keskittymän Pohjois-Suomessa.

Pysäköintialue on laajentunut. ABC-automaattiasema tarjoaa tuplasti tankkauspisteitä ja sähköautojen latauspisteen. Lapsille on uusi leikkialue. Limingantullin alueen liikennejärjestelyt ovat kehittyneet.

Energiatehokas työympäristö n. 300 työntekijälle

Prismakeskus on ensimmäinen suurmyymälä, jossa on luovuttu ympäristölle haitallisten kylmäaineiden käytöstä sekä myymälän kylmälaitteiden että kiinteistön jäähdytyksen osalta. Hiilidioksiditeknologiaan perustuvan kylmäjärjestelmän integroinnilla osaksi talotekniikkaa pienennetään kiinteistön ostoenergiatarvetta ja kokonaisenergiakulutusta. Prisma Limingantulli on uudistunut tekniikan lisäksi mm. kalusteiden, myymälämiljöön ja valaistuksen osalta.

Osuuskauppa Arina investoi Prismakeskukseen n. 30 milj. euroa. Laajennus on Arinan vuoden suurin rakennushanke, jonka työllistävä vaikutus on 100 henkilötyövuotta. Laajentuneessa Prismakeskuksessa työskentelee yhteensä n. 300 työntekijää.