Arinan omistajapäivät alkavat ke 14.4.

Prisma_Logo
Tälläämön logo
Sokoksen logo
Sokos Herkkun Logo
Emotion-ketjun logo

 

 

Omistajapäivien edut S-Etukortilla Arinan Prismoissa, Kodin Terrassa, Tälläämöissä, Sokoksissa, Sokos Herkussa ja Emotioneissa 14.-18.4.

Prisma_Logo

-15% etu on saatavissa yli 30 000 viihteen, kodintekniikan, pukeutumisen, sportin, kodin, pihan ja puutarhan sekä rakenta­misen ja remontoinnin tuotteesta. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarkista valikoima lähimmästä Prismastasi.

  • PUKEUTUMINEN: Naisten, miesten ja lasten pukeutuminen, asusteet ja jalkineet sekä laukut.
  • KOTI: Peitot, tyynyt ja vuodevaatteet. Verhot, kankaat ja matot. Muut tekstiilit. Käsityölangat ja -tarvikkeet. Sisustustuotteet, kalusteet. Lasten tarvikkeet. Astiat ja ruoanvalmistus. Talousmuovit. Kukat ja kukkienhoito. Saunatarvikkeet. Paristot ja turvallisuustarvikkeet.  Valaisimet ja sähkötarvikkeet.
  • SPORT: Asusteet, jalkineet ja vaatteet, reput ja laukut, kalastus ja retkeilytarvikkeet ja -vaatetus, urheiluvälineet, sport-osaston aurinkolasit, veneilytarvikkeet, polkupyörät, polkupyörien osat ja varusteet.
  • KODINTEKNIIKKA JA VIIHDE: Lautapelit ja lelut, askartelu- ja toimisto- ja paperitarvikkeet, kirjat. Kodin pienkoneet, kameratarvikkeet, tallennusmediat. Musiikki ja elokuvat, pelit ja ohjelmistot. Matkapuhelintarvikkeet. Kaiuttimet, kuulokkeet, mikrofonit. Tietokoneen ja konsolien oheislaitteet ja tarvikkeet, tulostustarvikkeet. Johdot ja varaosat. Kuljetuslaukut.
  • PIHA JA PUUTARHA: Puutarhakoneet ja kompostorit.
  • RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI: Takat, puuliedet, kiukaat ja kaminat. Sähkötyökalut. moottorisahat, painepesurit. Kylpyhuone- ja eteiskalusteet. Jätteenkäsittely. Laatat, tapetit, lattiapäällysteet. Maalit, lakat ja muut kemikaalit. LVI-tarvikkeet. Keskuspölynimurit. Työkalut. Sähkötarvikkeet. Pienrauta, narut ja köydet. Suojavaatetus. Kuljetusvälineet. Autotarvikkeet. Lumi- ja pihatyökalut. Lämmittimet.

-5%:

  • KODINTEKNIIKKA JA VIIHDE: Televisiot, digiboxit, näytöt. Kotiteatteri- ja muut audiolaitteet. Tietokoneet, tietokoneen näytöt, matkapuhelimet, tabletit ja pelikonsolit. Kamerat ja objektiivit. Tulostimet. Isot kodinkoneet. Liesituulettimet.
  • RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI: Paljut, piharakennukset. Rakennusmateriaalit.
Kodin Terran logo

-15% KÄYTTÖTAVARAT

-5%: Kodinkoneet, puutarhakoneet ja -laitteet, puutavara, ovet ja ovenkarmit, piharakennukset, rakennuslevyt, vesikatteet, lämpöeristeet, tiilet, harkot, betonivalutuotteet, salaojaputket, teräkset, betoniverkot, tulisijat, takat, padat ja saunan kiukaat, pelletit, briketit ja klapit, paineilmakoneet, painepesurit, betonimyllyt, puuntyöstökoneet, peräkärryt, moottorisahat, parketit, lämmittimet, ilmalämpöpumput, lämminvesivaraajat, mopot, kompostorit, sementit ja kalkit, hormit, katto- ja palotikkaat, sähkötyökalut ja talvityökoneet.

KODIN TERRAN OMISTAJAPÄIVÄT MYÖS VERKKOKAUPASSA!
Etu ei koske toimitusmyyntituotteita.

Tälläämön logo

-15% normaalihintaisista kampaamotuotteista. Etu koskee sekä Tälläämö-parturikampaamon että Prisman Tälläämö-hyllyjen tuotevalikoimaa.

Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Ei koske lahjakortteja tai Tälläämön palveluita.

Sokos Herkkun Logo

-20%: Normaalihintaisista kauneuden tuotteista, naisten, miesten ja lasten* pukeutumisen tuotteista sekä kodin sisustamisen tuotteista. Lisäksi jo alennetuista pukeutumisen tuotteista lisäale -20%.

*Lapset vain Oulussa

Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Ei koske lahjakortteja tai Sokos Hyvä Olo -kampaamohoitolan palveluita.

 

 

Huippuetuja Sokos Herkussa

Emotion-ketjun logo

-20%: Normaalihintaisista tuotteista